NEIX CANETROCK MALLORCA

El festival s’expandeix i, a més de l’edició de Canet de Mar, també veurem sortir el sol a Alcúdia el 23 de juliol

ZOO, La Pegatina, Xanguito i Pèl de Gall són els primers artistes confirmats d’aquest nou CanetRock que comptarà amb una dotzena de les millors bandes dels Països Catalans

10 de desembre 2021- Després de 8 anys consolidant-se com el gran escenari de la música catalana, CanetRock s’amplia i el proper estiu -a més de l’edició de Canet de Mar- se celebrarà també la primera edició de CanetRock Mallorca el 23 de juliol a Alcúdia.

Amb un cartell diferenciat però amb el mateix esperit que el del Maresme, CanetRock Mallorca comptarà amb una dotzena de les millors bandes per oferir més de 12 hores de música i festa fins la sortida del sol. Els primers noms confirmats són ZOOLa PegatinaXanguito i Pèl de Gall.

Avui mateix s’han posat a la venda 12.000 entrades a la web.

Primer avançament del cartell:

Zoo, una de les bandes més aclamades del País Valencià dels últims anys, torna a Mallorca després de girar per sales i festivals de tot el món en països com Alemanya, Suïssa, França, el Regne Unit o el Japó. Arriba amb un directe molt potent on es mescla música electrònica de ball amb rap, ritmes llatins i de música tradicionals.

La Pegatina presentarà el seu nou espectacle “Hacia otra parte”. Una posada en escena renovada, més enèrgica que mai, a l’alçada de la festa que suggereix la seva música. Sonaran les cançons més conegudes del grup com “Maricarmen” i “Lloverá y yo veré”, i també alguns dels seus darrers èxits com “Y Volar” o “Down for Love”.

Xanguito ha revolucionat el panorama musical illenc en només 5 anys i ha portat la música festiva amb una personalitat pròpia. A dalt de l’escenari tot és pura creació, amb un espectacle explosiu, innovador, diferent i sorprenent que fa impossible avorrir-se. La naturalitat del grup mallorquí i l’originalitat de les seves cançons provoquen a escena una autèntica festa de ritmes folklòrics i moderns que conviden a cantar i ballar sense parar.

Pèl de Gall són un clar exemple que demostra que el rock segueix més viu que mai. Les seves lletres divertides i picants juntament amb el seu caràcter festiu, fan que el públic se senti fàcilment identificat amb ells. Amb 4 discs a l’esquena i una dècada conquerint allà on han anat, els ha portat a tenir un públic molt fidel, sent així un dels grups més consolidats i estimats no només a la seva terra, Menorca, sinó a tot el conjunt d’Illes i part dels Països Catalans.

Escriure un comentari