CANETROCK MALLORCA presenta el cartell complet de la segona edició

Stay Homas, O-Erra, Buhos, Xanguito, Els Catarres, Suu, Anegats, La Fúmiga i Lildami conformen els noms d’un festival que es consolida a Mallorca.

Després de l’espectacular èxit de la primera edició, CANETROCK MALLORCA tornarà a convertir Alcúdia en la gran verbena de l’estiu amb la millor música en català fins la sortida del sol.

16-febrer-2023 – Després d’una primera edició que va superar totes les expectatives, aquest estiu CANETROCK MALLORCA arriba a la segona edició amb l’objectiu de consolidar-se. Ho farà amb un cartell de luxe i amb el mateix esperit que el seu referent català que enguany arriba a les 9 edicions.

A més dels tres grups anunciats el desembre passat, els catalans Stay Homas, els mallorquins O-Erra i els valencians La Fúmiga, també hi seran Buhos, Xanguito, Els Catarres, Suu, Anegats i Lildami per convertir Sa Tanca de Can Domènech d’ Alcúdia en una autèntica verbena mallorquina.

Una vegada més el cartell representa la diversitat de la música que es fa als territoris de parla catalana. Precisament un dels reptes principals de CANETROCK MALLORCA és generar ponts musicals entre aquests territoris pels nostres artistes i perquè el públic gaudeixi d’un gran aparador d’aquesta escena musical.

I encara falta un darrer grup per incorporar. Com a novetat d’aquesta edició, s’escollirà a través d’un concurs que té com a objectiu potenciar la nova escena musical emergent mallorquina. S’hi podran presentar artistes mallorquins que tinguin com a màxim un disc al mercat. Un jurat format per professionals del sector i també la votació popular del públic escolliran el guanyador o la guanyadora que s’incorporarà al cartell del 22 de juliol.

CANETROCK MALLORCA espera rebre 12.000 persones en aquesta segona edició. A dia d’avui, ja es superen les 4000.

Les entrades tenen un preu promocional de 36 euros fins el 17 de febrer a les 12:00 de la nit. Es poden adquirir a aquí.

Escriure un comentari