FAQs

ENTRADES

Envia un correu a: info@canetrockmallorca.cat des de l’adreça de correu que vas registrar en fer la compra indicant el teu nom complet.

CARTELL

Obrirem portes a les 19h, els concerts començaran a les 20h i, com és habitual, el festival acabarà amb la sortida del sol la matinada de diumenge.

L'entrada dóna dret a accedir al recinte a qualsevol hora a partir de les 19h del dissabte fins les 06h del diumenge.

RECINTE

Tots els treballadors del festival hem estat formats amb el nou Protocol de seguretat contra les violències sexuals en entorns d'oci de la Generalitat de Catalunya.
Per tant pots dirigir-te a tot el personal del festival que sabrà com ajudar-te.

No, els nens hauran d'anar acompanyats en tot moment pel seu tutor legal. Podeu trobar l'autorització pels menors de 16 anys al web

Si, per accedir sense acompanyant has de tenir els 16 anys complerts en el moment d'entrar al festival.

No, hi haurà una àmplia zona de restauració amb gran varietat. També hi trobareu menjar per celíacs, vegetarians i vegans.

No, per seguretat no es pot entrar amb mobiliari al festival.

L'espai no està contemplat per acampar i per tant no estarà permès plantar tendes de campanya dins el recinte.
Tot i així, Canet de Mar disposa de càmpings.

CanetRock no és un espai adequat per l’ús de material pirotècnic que pot suposar un perill pels assistents, ja que no van amb la indumentària adequada, és per això que queda prohibit el seu ús o intent d’entrada al festival.

Si, tot el recinte accessible per les cadires de rodes. Hi haurà lavabos habilitats. Cal tenir en compte que el terra és un camp no pavimentat.

No, el recinte no disposa d'aquest servei.

No, el recinte no disposa d'aquest servei però es podrà pagar amb targeta de crèdit o dèbit a tot arreu.

Sí, tal i com marca la llei, a tot el recinte hi haurà habilitats diferents punts de primers auxilis de la Creu Roja amb metges, personal qualificat i ambulàncies.

Et pots identificar amb qualsevol altre document oficial com Passaport, Carnet de conduir o la denuncia de la pèrdua als Mossos d'Esquadra on consti el nom i l'edat.